super się prezentuje, pokaż środek jeszcze
Mikroprzełącznik
Zwiń
X
-
link nie działa, dobry warsztat masz na placu Grzybowskim , więcej tu http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=33787ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
I jak tam udało się z tym mikroprzełącznikiem? Czy to ten sam co tutaj?
BORA aka xbora
Spalanie 3.7l/100km na dystansie 185km Skoda Octavia Combi I 1.9TDI (ASV) 110kM (81kW)
||Octavia 1 Combi 1.9 TDI ASV (110KM)|| => ||Octavia 2 RS Combi 2.0 TDI BMN 170KM (@204KM)||
Komentarz
-
-
Witaj,
Zastosowałem dokładnie identyczny przełącznik bo oryginalnego nigdzie nie mogłem znaleźć.
A nowy zamek 350 stówki w serwisie.
Musisz tylko uważać jak będziesz demontował stary mikrowłącznik.
Tam są 2 bolce ............... przypadkiem ich nie uszkodź !!!
Posłużą one do dokładnego ustawienia przełącznika kątem obrotowego tygla...........
Jeżeli zdecydujesz się na ten przełącznik to bolce te musisz je przykleić bardzo dokładnie i równo ............. wiem z własnego doświadczenia :-)
Ale uwierz mi .......... da się ......... mnie naprawa wyniosłą 2,5 za włącznik
+ 5 zł za poxipol :-) ............. a efekt............. działa do tej pory :-)Była Octa 90 w dizlu teraz jest Rapid w benzynie KONICHIWA... !!!
Komentarz
-
-
Wielkie dzięki za odpowiedź! Zabieram się za ten mikroprzełącznik już od dobrych kilku miesięcy i jakoś zawsze brakuje czasu.. U mnie problem polega na tym że przyświeca kontrolka otwartych drzwi pomimo że wszystkie drzwi i klapa są zamknięte i gaśnie i tak na przemian. Czasem mam problem bo alarm nie chce się uzbroić bo ta kontrolka nie gaśnie a kilka razy wył mi w nocy..
Pytałem o to w tym wątku i zostałem naprowadzony ze to może być ten mikrowyłącznik:
Problem polega na tym że nawet teraz nie wiem dokładnie w których drzwiach występuje problem
Z tymi bolcami to chodzi o to żeby ściąć tylko główkę a trzonek zostawić nie naruszony -tak?
Trochę mnie ta robota stresuje ale może się uda..BORA aka xbora
Spalanie 3.7l/100km na dystansie 185km Skoda Octavia Combi I 1.9TDI (ASV) 110kM (81kW)
||Octavia 1 Combi 1.9 TDI ASV (110KM)|| => ||Octavia 2 RS Combi 2.0 TDI BMN 170KM (@204KM)||
Komentarz
-
Komentarz